Truter Family Wines

Truter Family Wines, er en familievirksomhed med Hugo og Celeste Truter ved roret med en kombineret 30 års erfaring inden for vinindustrien. Selv om de begge har været i vinindustrien i så lang tid, har deres vision altid været klart for dem.
De elsker alt hvad der er forbundet med vin og håber på at være et bidrag til en bæredygtig sydafrikansk vinindustri.


Hugo og Celeste's siger selv:

"Vinindustrien er mere en livsstil i stedet for et job eller en karriere".

"Vi tror, at vores tilsammen 30 års erfaring vil give os en meget praktisk tilgang til dette mål. Dette gør Truter Family Wines sådan et dynamisk team"

 

Hugo Truter kom ind i vinbranchen i 1996 med en bachelor i oenologi, store planer for fremtiden og masser af entusiasme. Hans uddannelse i Frankrig og Sydafrika gav ham titler som SA Young Wine of the Year 2007, sammen med flere Veritas Medaljer og en top ti Pinotage medalje. Hans kone Celeste gennemførte samme uddannelse og startede også i vinbrancen i 1996. Celeste fokuserer på etisk vinhandel og bæredygtig vinproduktion og implementerer dette, hvor det er muligt.

 

Agaat ville være Truter Family Wines 'udstillingsvindue. Et navn de snublede over, mens de søgte efter det perfekte navn til deres 'baby', men det viste sig, at Celeste ventede tvillinger -  drenge. En smuk baggrundshistorie til en smuk vin.