Thembi

Thembi Tobies passion for vin, forskellige kulturer, forskellige fødevarer og rejser gav hende lysten til at udforske vinens verden.

Hun var nødt til at træne sine sanser i at lære at kende smagen, lære alt der er at vide om vin. Hun lærte sig selv det ved at besøge vingårde i sin fritid for at smage vin, købe vinbøger og tilmelde sig i et vinkursus.

Thembi & Co blev etableret i 2009 som et fælles foretagende mellem Thembi & Boland Vineyard International. I 2012 købte hun sine aktier fra Boland tilbage, og sælger i dag en række Thembi Fair Trade-vine, primært til det europæiske marked.

Thembis navn betyder håb, tillid og håb om et bedre liv, tro på, at intet er umuligt.

Thembi siger selv:
”Jeg tror, at velgørenhed begynder hjemme, men bør ikke ende der. Vi bør være den forandring, vi ønsker at se - vi bor i en global landsby, tusindvis af turister besøger Cape Town hver måned.”

 

Men hendes vision strækker sig længere end blot at fremme et mærke. For eksempel var det imod loven for sorte folk at drikke vin i Sydafrika i apartheidårene, endsige være i vinbranchen. Dette er en af grundene til, at Thembi sluttede sig til vinindustrien: at gøre en forskel, uanset hvor lille.