Om os

Velkommen til Sydafrika Vin - En af Danmarks største importører af Sydafrikansk vin.

Sydafrika Vin er en af Danmarks største importører af Sydafrikanske vine og en webshop der siden 2005 har importeret eksklusive kvalitetsvine udelukkende fra Sydafrika. I mange år under Sydafrikas racediskriminerende apartheidstyre og verdens sanktioner imod landet kunne vi ikke få sydafrikansk vin. I 1994 faldt styret og der blev åbnet for handel med landet, og overraskende gode vine fandt vej til vores glas. 

I dag kan vi hos Sydafrika vin med stoldhed kalde os for en af Danmarks største importører af Sydafrikanske kvalitetsvine. Foruden den vin vi sælger går vi også gerne forrest i kampen om at få sat mere fokus de Sydafrikanske vine på det europæiske marked. Siden vi i 2005 startede med at importere de Sydafrikanske dråber til Danmark, har interessen for den Sydafrikanske vin gjort et markant indtryk på det Danske og ikke mindst europæiske marked.

For os er det vigtigeste ikke at levere en billig vin, men derimod at levere en eksklusiv vin til priser som alle kan være med på. 

Vi sælger kvalitetsvine fra små familieejede vingårde, hvor man forstår vigtigheden af at være nænsom både under plukning og forarbejdning af druerne. Vingårdene vi handler med lægger desuden stor vægt på at de ansatte har ordnede arbejdsforhold. 

Vi forhandler også økologiske vine og vine der er fairtrade certificerede.

Vi kører også ud og afholder bestilte vinsmagninger for minimum 10 personer, ligesom vi afholder vinsmagninger selv, og så deltager vi selvfølgelig i forskellige vinmesser og vinfestivaller der afholdes i hele landet. (Se hvor og hvornår her på hjemmesiden: www.sydafrikavin.dk eller på vores Facebook side.)